Het weer in Europa

Weersverwachting

Regenradar

Weerbericht Europa

Van onze weervrouw Diana Woei

Centraal Europa

In Centraal-Europa is het wisselend bewolkt en lokaal ook mistig donderdag. In het oosten vallen buien en in de Alpen lokaal sneeuw. De temperatuur ligt tussen 7 en 15 graden.

Noord Europa

In Scandinavië is het donderdag grotendeels droog. Alleen in het zuiden kan regen en in de bergen sneeuw vallen. Er waait een stevige zuidoostelijke wind. De temperatuur ligt tussen 5 en 10 graden.

West Europa

Een lagedrukgebied boven Ierland zorgt daar en in het westen van Frankrijk voor wisselvallig weer. In het zuidoosten van Frankrijk vallen ook buien. In de Benelux is het rustig en droog weer. Lokaal komt mist voor. Het is 5 tot 15 graden.

zuidoost Europa

In het zuidoosten van Europa is het wisselvallig weer met soms pittige buien. Lokaal kan het flink onweren.in Turkije is het donderdag zonnig en droog weer. Daar kan het ruim 20 graden worden. In het noorden van de regio is het tussen 10 en 15 graden.

zuidwest Europa

In Portugal en Spanje is het overwegend bewolkt met flink wat buien donderdag. In de hogere delen valt sneeuw bij de buien. Ook in Italië is het wisselvallig met buien en in de Alpen ook sneeuw. De temperatuur ligt tussen 11 en 17 graden.

Het weer in Europa

De uitgebreide weersverwachting voor Europa. We tonen het actuele weer, de verwachting voor de eerstvolgende uren, het weerbericht voor vandaag en morgen en klik door naar één van de landen voor meer gedetailleerde informatie. De 14-daagse weersvoorspelling vind je bij de locaties.

Waarschuwingen Europa